Op een uniek plekje in het heuvelland...
Op een uniek plekje in het heuvelland...
Op een uniek plekje in het heuvelland...
Op een uniek plekje in het heuvelland...
Op een uniek plekje in het heuvelland...
Op een uniek plekje in het heuvelland...
Op een uniek plekje in het heuvelland...
Op een uniek plekje in het heuvelland...
Op een uniek plekje in het heuvelland...
Op een uniek plekje in het heuvelland...

Hotel Inkelshoes

Hotel InkelshoesU kunt onbijten en dineren in ons nabij gelegen hotel.

Algemene informatie vakantiewoningen

Bij de hoeve ligt een grote besloten tuin en een uitgestrekte boomgaard met fruitbomen en een jeu de boulesbaan. Voor de kinderen is er plek om veilig te spelen met skelters, op het voetbalveld of in de overdekte zandbak. In de nazomer kun je hier je eigen kersen, pruimen, appels, peren, walnoten en kastanjes plukken. Streekproducten uit eigen boomgaard: speciaal voor onze eigen gasten hebben we een assortiment producten zoals jam, appel- en perenstroop en ons eigen Inkels-bier. Bij onze bakker kunt u iedere dag verse broodjes en vlaai bestellen.

De prijzen zijn per huis, exclusief € 1,35 toeristenbelasting per persoon per nacht (vanaf 13 jaar).
U kunt telefonisch reserveren, per e-mail of via het reserveringsformulier op deze website. Omdat een reservering verplichtingen met zich mee brengt, adviseren wij u om zelf zorg te dragen voor een annuleringsverzekering.
Onze vakantiewoningen zijn het gehele jaar te huur.
Inchecken kunt u bij hotel Inkelshoês vanaf 14.30 uur op de dag van aankomst. Uitchecken kan tot 10.30 uur op de dag van vertrek. Aankomst en/of vertrek is op maandag of vrijdag.
Op 700 meter afstand van uw vakantiewoning ligt ons Hotel Inkelshoes. Tussen 8.00 uur en 9.30 (aanschuiven en  de laatste keer buffet aanvullen) kunt u hier dagelijks gebruik maken van het ontbijtbuffet voor € 13,50 per dag per persoon. Elke avond om 18.00 uur serveren wij een uitstekend viergangendiner voor € 21,50 per dag per persoon (kinderen tot 4 jaar gratis en van 4 tot 12 jaar voor halve prijs). Reserveren voor ontbijt en/of diner is gewenst.
Voor de kinderen is er een voetbalveld, overdekte zandbak , skelters en tractortjes ter beschikking. Het gebruik hiervan is wel op eigen risico.
In de boomgaard achter de vakantiewoning mag u gratis fruit plukken. Vraag ons voor een plukladder.
Het is toegestaan dat u in de houtkorven vuur stookt, onder het afdak op de parkeerplaats kunt u gratis hout pakken. Het is wel verplicht om altijd toezicht te houden en na gebruik het vuur te doven met water.
Voor onze gasten is er een ruime gratis parkeerplaats ter beschikking. Tevens is er een afsluitbare garage voor fietsen en motoren met een gratis oplaadpunt.
Wij accepteren de volgende betaalmogelijkheden: Contant / PIN-Maestro / Visa-Card / Mastercard / Vooruitbetaling per bank of giro.
Huisdieren zijn in de vakantiewoningen toegestaan, per verblijf en per dier wordt er € 25,00 in rekening gebracht.
 • Alle vakantiewoningen bestaan uit een woonkamer met keuken.
 • Ze zijn gezellig en behaaglijk ingericht in een landelijke, romantische stijl.
 • De keuken is voorzien van alle gemakken zoals oven, magnetron, afwasmachine en koffiezetapparaat.
 • Iedere woning wordt verwarmd door c.v.: milieuvriendelijk met aardwarmte (ook koeling) en... een haard voor de gezelligheid.
 • De meeste slaapkamers hebben een vaste wastafel.
 • Schone en netjes opgemaakte bedden bij aankomst.
 • Het huren van een handdoeken-set is mogelijk.
 • Iedere woning een eigen terras met uniek panoramisch uitzicht.
 • In een centrale ruimte bevindt zich een wasmachine.
 • Ruime gratis eigen parkeergelegenheid aanwezig.
 • Afsluitbare garage voor fietsen en motoren met een gratis oplaadpunt.

Leverings- en Annuleringsvoorwaarden

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing. Deze liggen bij ons ter inzage en worden u op verzoek kosteloos toegezonden. De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt. Klik hier voor het downloaden van de UVH.