Het beste tarief alleen op onze officiële website 

Hotel Inkelshoes

U kunt onbijten en dineren in ons nabij gelegen hotel.

Eifel en Ardennen

Ook Frankrijk en Luxemburg hebben hun Ardennen en Eifel. Dit oeroude bergmassief ligt in België en Duitsland en heeft zijn uitlopers in het Zuid-Limburgse heuvelland. Ontdek de rijkdommen van dit nog ongerepte gebied met zijn vele rijkdommen: grillige rotsformaties, woeste rivieren en beken, watervallen, steile berghellingen, gezellige dorpen en steden, oude abdijen, kastelen, stoere burchten en wildparken.

Een ideaal gebied voor wandelaars, vissers, kanoërs en liefhebbers van de wintersport en survival-tochten. En niet te vergeten het land van wijnfeesten en gezelligheid. Nu begrijpt u waarom veel van onze gasten kiezen voor een arrangement met een dagtocht per luxe touringcar naar dit prachtig gebied.

12 persoons

8-10 persoons

6 persoons

4 persoons

Delen

© Inkelshoeve

productie: www.andfriends.nl
Fotografie Zuid Limburg en Epen
www.arjanligtelijn.com

Leverings- en Annuleringsvoorwaarden

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing. Deze liggen bij ons ter inzage en worden u op verzoek kosteloos toegezonden. De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt. Klik hier voor het downloaden van de UVH.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Meld u hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle aanbiedingen, arrangementen en het laatste nieuws.
Lees meer

Contact