Het beste tarief alleen op onze officiële website 

Hotel Inkelshoes

U kunt onbijten en dineren in ons nabij gelegen hotel.

Sport

Met een gerust hart mogen we zeggen, Limburg is veelzijdig. Skiën, mountainbiken en lange afstand wandelen, paardrijden, op forel vissen, ballonvaren, tennissen, kanovaren, maar ook gezond kuren in diverse thermaal baden is mogelijk.

Wandelen en Genieten zijn in Zuid-Limburg synoniem aan elkaar, achter elke bocht of heuvelrug wacht weer een nieuwe verrassing. Een unieke wandeling is het Krijtlandpad. Het behoort tot een van de mooiste langeafstandspaden van ons land en komt langs het hotel, een perfect begin- of eindpunt.

Mountainbiken of fietsen kan op uitgezette routes met pittige stukjes ongebaande weg. Start direct voor het hotel, voor de fietsen kunnen wij zorgen. Ook zijn er in de regio op korte afstand van ons hotel vier schitterende golfbanen.

Skiën kan 365 dagen per jaar, in Snow World Landgraaf op 20 km van het hotel met de beste indoor sneeuwcondities en après-ski faciliteiten welke niet onder doen voor Oostenrijk.

12 persoons

8-10 persoons

6 persoons

4 persoons

Delen

© Inkelshoeve

productie: www.andfriends.nl
Fotografie Zuid Limburg en Epen
www.arjanligtelijn.com

Leverings- en Annuleringsvoorwaarden

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing. Deze liggen bij ons ter inzage en worden u op verzoek kosteloos toegezonden. De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt. Klik hier voor het downloaden van de UVH.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Meld u hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle aanbiedingen, arrangementen en het laatste nieuws.
Lees meer

Contact