Het beste tarief alleen op onze officiële website 

Het bezoeken waard

Op nog geen uur rijden.

Oude steden

Maastricht
Het vlakbij gelegen Maastricht is een van de oudste steden van Nederland. De St. Servaasbrug over de Maas getuigt nog van een rijk Romeins verleden. De 20-eeuwen historie zijn nog tastbaar aanwezig in de binnenstad, met zijn smalle klinkerstraatjes, monumenten en imposante kerken en pleinen met het Vrijthof en het Onze Lieve Vrouwe-plein als hoogtepunt! Nergens zoveel gezellige terrasjes cafés en restaurants, zo vlakbij elkaar als hier. Als dat geen Bourgondisch genieten is…

Toppunt van de verleiding vormen de vele mondaine etalages. De musea, galerieën, talloze boetiekjes, originele winkeltjes en de vele evenementen geven het Maastricht het gehele jaar door een gezellig en kleurrijk gezicht. De Maastrichtenaren delen het goede leven graag met u.

Nog meer oude steden...
Op nog geen uur rijden liggen in België en Duitsland nog vele historische steden zoals de oude Keizerstad Aachen, het dynamische Liège, Tongeren met z'n grootste brokantemarkt van de Benelux, de Domstad Köln en Düsseldorf met z'n Rijnpromenade en befaamde Königsallee. Ze hebben allen een eeuwenoude geschiedenis en... een bezoek meer dan waard.

12 persoons

8-10 persoons

6 persoons

4 persoons

Delen

© Inkelshoeve

productie: www.andfriends.nl
Fotografie Zuid Limburg en Epen
www.arjanligtelijn.com

Leverings- en Annuleringsvoorwaarden

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing. Deze liggen bij ons ter inzage en worden u op verzoek kosteloos toegezonden. De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt. Klik hier voor het downloaden van de UVH.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Meld u hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle aanbiedingen, arrangementen en het laatste nieuws.
Lees meer

Contact